Wij zijn geopend op;
VR, ZA, ZO VANAF 11.00 UUR
VR, ZA, ZO LUNCH 12.00 UUR
WO, DO, VR, ZA, ZO DINER 17.30 UUR
ONS HOTEL IS VAN MA, DI, WO, DO, VR, ZA, ZO GEOPEND VOOR OVERNACHTINGEN EN HET ONTBIJT
IN ONS HOTEL KUNT U
INCHECKEN VANAF 15.00 UUR EN UITCHECKEN TOT 11.00 UUR

Proef Markelo

12:00

11 november 2018

Proef Markelo

Laat je verrassen door deze culinaire tocht door Markelo, waarbij je bij de deelnemende restaurants gastvrij wordt ontvangen met een heerlijke amuse en een bijpassend glas wijn.

Zondag 11 november zal Markelo in het teken staan van de 8e editie van Proef Markelo. Tijdens dit culinaire evenement bezoek je tussen 12.00 en 18.30 uur negen verschillende restaurants in Markelo. Elk restaurant serveert een klein warm of koud gerechtje met een bijpassende wijn of speciaal biertje. In combinatie met de Markelose gastvrijheid zorgt dit al vele jaren voor een gezellig evenement met honderden bezoekers.

De deelnemende restaurants dit jaar zijn Herberg de Kemper, ’t Wapen van Markelo, Bistro de Loep, Zalencentrum De Haverkamp, Grand Café De Kroon, De Hoestinkhof, Café/Catering Vennebekken, Bistro de Herikerberg en Bistro de Tasca.

Restaurant de Poppe verzorgt dit jaar het dessert en is hierdoor het laatste adres waar aansluitend een afterparty zal plaatsvinden.

Kaarten zijn online te reserveren maar ook kunt u deze afhalen bij Grandcafé De Kroon. De kaarten kosten per persoon € 52,50. Kaarten zijn uitverkocht!

De route is binnen de bebouwde kom wandelend af te leggen. Er worden bussen ingezet die je naar de restaurants in het buitengebied brengen.

Proef Markelo

Voor meer informatie over dit evenement kunt u terecht op de website van Proef Markelo