Van 1 mei t/m 30 september zijn wij van dinsdag t/m zondag geopend. En van 1 oktober t/m 30 april zijn wij van van woensdag t/m zondag geopend.
VANAF 11.00 UUR
LUNCH VANAF 12.00 UUR
DINER VANAF 17.30 UUR
IN ONS HOTEL KUNT U INCHECKEN VANAF 14.00 UUR
Maandag tweede paas en pinksterdag zijn wij wel geopend, dinsdag na tweede paasdag en pinksterdag zijn wij gesloten.

Kees de Jong

Herberg_de_Kemper_personeel-Cees

Kees de Jong is een slager in hart en nieren. Dit proef je dan ook gelijk terug in alle wildgerechten van onze uitgebreide menukaart en vleeswaren bij het ontbijt. Deze bereidt onze huisslager in de eigen slachtplaats van Herberg de Kemper.

15 jaar geleden droeg hij het scepter over. Hij treedt wat minder op de voorgrond om wat meer te genieten van vrije tijd en natuurlijk zijn kleinzoon.