GEOPEND DINSDAG T/M ZONDAG VANAF 11.00 UUR
LUNCH VANAF 12.00 UUR
RESTAURANT EN BISTRO MAANDAG GESLOTEN
ONS HOTEL IS DE GEHELE WEEK GEOPEND

Overnachten tijdens de corona maatregelen

authentieke herberg

Bij Herberg De Kemper hebben wij de afgelopen weken niet stil gezeten. Tijdens de “intelligente” Lockdown, hebben wij onze oude herberg een opfrisbeurt gegeven met behoud van het oude antieke karakter.

Overnachten vanaf 20 mei

Vanaf 20 mei a.s. opent Herberg De Kemper haar deuren weer, zij het dan wel alleen voor onze hotelgasten. Hiervoor serveren wij een heerlijk diner en natuurlijk de volgende morgen een lekker ontbijt. Alles natuurlijk geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Dus als je benieuwd bent naar onze herberg en je wilt er weer eens lekker tussenuit: boek dan snel een kamer via deze link kamer boeken.

Diner voor hotelgasten in mei

Van 20 mei tot en met 31 mei is onze herberg vanwege de corona maatregelen alleen geopend voor hotelgasten. Mocht u tijdens uw overnachting gebruik willen maken van een diner in ons restaurant is dit ook mogelijk u kunt hiervoor aan tafel tussen 18.00 en 19.00 uur we serveren voor deze periode alleen een keuze menu van drie of viergangen graag horen we van te voren of u gebruik wilt maken van ons restaurant zodat we hier rekening mee kunnen houden u kunt dit aangeven tijdens uw boeking door een tafel te reserveren of dit in de opmerking te plaatsen.