Van 1 mei t/m 19 september zijn wij van dinsdag t/m zondag geopend. En van 19 september t/m 30 april zijn wij van van woensdag t/m zondag geopend, woensdag en donderdag niet voor de lunch.
VANAF 11.00 UUR
LUNCH VANAF 12.00 UUR
DINER VANAF 17.30 UUR
IN ONS HOTEL KUNT U INCHECKEN VANAF 15.00 UUR
Vanaf 24 december t/m 11 januari 2022 zijn wij wegens vakantie geheel gesloten.

Rammeltijd in Markelo

Het voorjaar is prachtig gestart.

We hebben al veel mooie, zonnige voorjaarsdagen gehad. Dat beloofd wat voor de Paasdagen (zondag 21 april en maandag 22 april a.s.). Tijd om erop uit te trekken en te genieten van de ontluikende natuur!

Kickboxende hazen

Op de hoge zandgronden in Twente kun je de hazen al zien rennen. Het is “rammeltijd ” en de mannetjes doen hun best om de mooiste vrouwtjes te bemachtigen. Dat gaat niet altijd in vrede, want mannetjes hazen (rammelaars) kunnen fantastisch kickboxen. Ze staan dan op hun achterpoten en slaan elkaar om letterlijk om de oren! Een spectaculair gezicht!

Zonnig paasarrangement

Kom dit bijzonder schouwspel tijdens de Paasdagen bekijken. Wij zorgen voor een een smakelijk 4-gangen paasdiner en je kunt daarna heerlijk slapen in één van de comfortabele en sfeervolle kamers in de historische Oale Schöppe. En dat voor een gereduceerde prijs van € 75,- p.p. Je kunt dit zonnige paasarrangement alleen reserveren via onze website: Klik hier en Boek direct dit arrangement