ONS RESTAURANT EN BISTRO ZIJN GESLOTEN TOT ZOLANG DE SLUITING VAN DE HORECA VANWEGE DE CORONA MAATREGELEN VAN KRACHT ZIJN.
Onze hotelkamers incl. een diner, zijn wel te boeken (u dineert dan op uw hotelkamer) kijk hier voor op KAMER BOEKEN

Rammeltijd in Markelo

Het voorjaar is prachtig gestart.

We hebben al veel mooie, zonnige voorjaarsdagen gehad. Dat beloofd wat voor de Paasdagen (zondag 21 april en maandag 22 april a.s.). Tijd om erop uit te trekken en te genieten van de ontluikende natuur!

Kickboxende hazen

Op de hoge zandgronden in Twente kun je de hazen al zien rennen. Het is “rammeltijd ” en de mannetjes doen hun best om de mooiste vrouwtjes te bemachtigen. Dat gaat niet altijd in vrede, want mannetjes hazen (rammelaars) kunnen fantastisch kickboxen. Ze staan dan op hun achterpoten en slaan elkaar om letterlijk om de oren! Een spectaculair gezicht!

Zonnig paasarrangement

Kom dit bijzonder schouwspel tijdens de Paasdagen bekijken. Wij zorgen voor een een smakelijk 4-gangen paasdiner en je kunt daarna heerlijk slapen in één van de comfortabele en sfeervolle kamers in de historische Oale Schöppe. En dat voor een gereduceerde prijs van € 75,- p.p. Je kunt dit zonnige paasarrangement alleen reserveren via onze website: Klik hier en Boek direct dit arrangement