GEOPEND DINSDAG T/M ZONDAG VANAF 11.00 UUR
LUNCH VANAF 12.00 UUR
RESTAURANT EN BISTRO MAANDAG GESLOTEN
ONS HOTEL IS DE GEHELE WEEK GEOPEND
TELEFOON: (0547) 36 13 27.

Tweede paasdag en tweede pinksterdag zijn wij op maandag wel geopend. De dinsdag na deze twee feestdagen zijn wij gesloten.

Seizoensmenu Restaurant

Proef het seizoen en geniet…

  • 35,00
    Seizoensmenu Restaurant

    Salade van snijbiet
    geserveerd met gebakken duivenborst geratineerd met geitenkaas en honing.
    Spoom
    verfrissing van het huis.
    Gebakken hazenfilet
    met een cranberrysaus e als garnituur gekonfijte rodekool met appel.
    Panna cotta van witte chocolade
    met een bosvruchtencoulis en een bolletje kersenijs.
    Buiten dit menu om kunt u ook kiezen voor een 3 of 4 gangen verrassingsmenu van de chef
    Driegangen verrassingsmenu 35,00
    Viergangen verrassingsmenu 40,00