EEN GASTVRIJ WELKOM BIJ HERBERG DE KEMPER

Wat eraan vooraf gaat…

  • 14,50
    Salade

    warme vijgen in combinatie met roquefort, honing & kweepeer

  • 9,50
    Vissoep

    heerlijke rijk gevuld met vis en zeevruchten.

  • 9,50
    Paprikasoepje

    gevuld met cottage cheese en  gerookte ganzenborst (deze soep is ook vegetarische te bestellen).

  • 13,50
    Steak tartaar

    een heerlijke tartaar van de runder lende. 

  • 15,50
    Tartaar van verse zalm

    geserveerd met zout/zure radijs en kewpie mayonaise (Japanse mayonaise).

  • 13,50
    Bonbon van rosbief

    gevuld met knolselderij, avocado en gamba.

  • 14,50
    Garnalen kroketjes (huisgemaakt)

    op een salade van ijsbergsla, opsmaak gebracht met een schaaldier mayonaise.

  • 13,50
    Carpaccio

    van rode bietjes burrata en rucola.