Wij zijn van woensdag t/m zondag geopend, woensdag en donderdag niet voor de lunch.
VANAF 11.00 UUR
LUNCH VANAF 12.00 UUR
DINER VANAF 17.30 UUR
IN ONS HOTEL KUNT U INCHECKEN VANAF 15.00 UUR
ONS HOTEL EN RESTAURANT IS VAN 19 DECEMBER 2022 t/m 10 JANUARI 2023 GESLOTEN

Onze Kamers

Standaard Comfort kamer

Onze Standaard Comfort kamer is gehuisvest op de bovenverdieping van onze
“Oale Schöppe”. De Standaard Comfort kamer is de kleinste kamer in onze “Oale Schöppe” maar daardoor wel een zeer knusse kamer met een prachtig uitzicht over de landerijen aan de voet van de Apenberg. Door het behoud van het oude sfeervolle karakter van de schuur, kunt u letterlijk de geheel constructie van de oude met riet gedekte eiken kap in uw kamer bestuderen vanuit uw riant bed. Door de smaakvolle inrichting en het gebruik van authentieke materialen als eikenhout uit Twente voor de vloer, hardsteen uit België voor het wasbekken en de wandafwerking met leem uit Marokko is een unieke sfeer ontstaan waarin het prima overnachten is. Uw kamer beschikt over een badkamer met douche en toilet en extra grote bedden van 2.10 meter lang met boxspringmatrassen. Verder beschikt u op de kamer over een flatscreen met digitale tv en gratis Wifi.

Wilt u direct boeken, klik dan hier

 • Standaard Comfort kamer
  Standaard Comfort kamer

Comfort kamer

Onze Comfort kamers zijn gedeeltelijk gehuisvest op de begane grond van onze
“Oale Schöppe”. De Comfort kamers zijn elk ruime hotelkamers met ieder een totaal eigen uitstraling. Door het gebruik van verschillende kleuren leem en tadelakt uit Marokko, hardsteen uit België voor de vloeren en eikenhout uit Twente is het oude sfeervolle karakter van de schuur goed behouden en een unieke sfeer ontstaan. Onze Comfort kamers beschikken allemaal over een badkamer met douche en toilet een ruim slaapgedeelte met zitje en extra grote bedden van 2.10 meter lang met boxspringmatrassen. Verder beschikt u op de kamer over een flatscreen met digitale tv en gratis Wifi.

Wilt u direct boeken, klik dan hier

 • Comfort kamer
  Comfort kamers

Comfort kamer driepersoons

Onze Comfort kamer driepersoons is gehuisvest op de eerste verdieping van onze
“Oale Schoppen” onder de eeuwenoude eikenkap. De Comfort kamer driepersoons is een ruime hotelkamer met een totaal eigen uitstraling door het gebruik van verschillende kleuren leem en tadelakttegels uit Marokko, hardsteen uit België voor de vloeren en eikenhout uit Twente is het oude sfeervolle karakter van de schuur goed behouden en een unieke sfeer ontstaan. Onze Comfort kamer driepersoons beschikt over een badkamer met douche en toilet een ruim slaapgedeelte met zitje en extra groot tweepersoonsbed 2.10 meter lang met boxspringmatrassen veder beschikt deze kamer over een extra één persoons bed 2.00 meter lang wat deze kamer geschikt maakt voor drie volwassen. Door plaatsing van een extra kinderbed uitermate geschikt als familiekamer met twee volwassenen en twee kinderen. Verder beschikt u op de kamer over een flatscreen met digitale tv en gratis Wifi.

Wilt u direct boeken, klik dan hier

 • Comfort kamer drie persoons

De luxe Comfort Kamers

Onze De Luxe Comfort kamers zijn beide op de begane grond van onze “Oale Schöppe”. De De Luxe Comfort kamers zijn, zoals de naam al verraadt, voorzien van extra luxe en comfort. In de kamer met bad waant u zich in een Marokkaans Badhuis met muren van tadelakt en een riant vrijstaand bad. En in onze kamer met stoomcabine kunt u heerlijk ontspannen in een luxe stoomcabine voorzien van een Turks stoombad met eucalyptus en een douche met massage. Onze De Luxe Comfort kamers beschikken over een luxe riante badkamer met bad of stoomcabine, toilet een ruim slaapgedeelte met zitje en extra grote bedden van 2.10 meter lang met boxspringmatrassen. Verder beschikt u op de kamer over een groot flatscreen met digitale tv en gratis Wifi.

Wilt u direct boeken, klik dan hier

 • De Luxe Comfort kamer
  De Luxe Comfort kamers

Nog intenser genieten?

Wilt u zalig overnachten combineren met een leuke activiteit in de buurt of een leuke fietstocht met onze eigen hotelfietsen en daarna genieten van de kookkunsten van onze chef?

Kijk dan naar onze arrangementen

Huisregels:

 • Inchecken op onze kamers kunt u vanaf 15.00 uur
 • Wij serveren het ontbijt van 9.00 uur tot 9.45 uur (voor zakelijke overnachtingen is een vroeger ontbijt mogelijk u krijgt dan een gekoelde ontbijtbox voor op de hotelkamer)
 • De volgende dag na het ontbijt kunt u uitchecken tot 11.00 uur
 • Huisdieren zijn op onze hotel kamers helaas niet toegestaan
 • Roken is op alle kamers eveneens niet toegestaan
 • Comfort kamer