Een Gastvrij Welkom Bij Herberg De Kemper

Onze Kamers

Standaard Comfort kamer

Standaard comfort kamer

Onze standaard comfort kamer is gehuisvest op de 1e verdieping van de “Oale Schöppe” een eeuwen oude schuur die in 2006 geheel is verbouwd tot een sfeervol hotel. Door behoud van het oude sfeervolle karakter van de schuur, maar vooral door de smaakvolle inrichting en het gebruik van authentieke materialen als eikenhout uit Twente voor de vloeren, hardsteen uit België voor de wasbekkens en de wandafwerking met leem en tadelakt uit Marokko is een unieke sfeer ontstaan waarin het prima overnachten is.

Korte samenvatting van De Standaard Comfort kamer

Uw standaard comfort kamer beschikt over een luxe badkamer met The Spa Collection pakket, inloop regendouche en een toilet. Extra grote bedden van 2.10 lang met boxspring matrassen. Verder beschikt u op de kamer over een flatscreen met digitale tv, Wifi, zitje, Nespresso koffieapparaat, waterkoker, zitje, kledingkast en föhn.

Wilt u direct boeken, klik dan hier

 • Standaard Comfort kamer
  Standaard Comfort kamer

Comfort kamer

Comfort kamer

Onze Comfort kamers zijn gehuisvest op de begandegrond van de “Oale Schöppe” een eeuwen oude schuur die in 2006 geheel is verbouwd tot een sfeervol hotel. Door behoud van het oude sfeervolle karakter van de schuur, maar vooral door de smaakvolle inrichting en het gebruik van authentieke materialen als eikenhout uit Twente voor de vloeren, hardsteen uit België voor de wasbekkens en de wandafwerking met leem en tadelakt uit Marokko is een unieke sfeer ontstaan waarin het prima overnachten is.

Korte samenvatting van de Comfort kamer

U ruime Comfort kamer beschikt over een luxe badkamer met The Spa Collection pakket, inloop regendouche en een toilet. Extra grote bedden van 2.10 lang met boxspring matrassen. Verder beschikt u op de kamer over een flatscreen met digitale tv, Wifi, Nespresso koffieapparaat, waterkoker, zitje, kledingkast en föhn.

Wilt u direct boeken, klik dan hier

 • Comfort kamer
  Comfort kamers

Comfort kamer driepersoons

Comfort kamer 3 persoons

Onze Comfort kamer voor maximaal 3 volwassen of 2 volwassen en 2 kinderen is gehuisvest op de 1e verdiepening van de “Oale Schöppe” een eeuwen oude schuur die in 2006 geheel is verbouwd tot een sfeervol hotel. Door behoud van het oude sfeervolle karakter van de schuur, maar vooral door de smaakvolle inrichting en het gebruik van authentieke materialen als eikenhout uit Twente voor de vloeren, hardsteen uit België voor de wasbekkens en de wandafwerking met leem en tadelakt uit Marokko is een unieke sfeer ontstaan waarin het prima overnachten is.

Korte samenvatting van Comfort kamer 3 persoons

U ruime Comfort kamer beschikt over een luxe badkamer met The Spa Collection pakket, inloop regendouche en een toilet. Extra grote bedden van 2.10 lang met boxspring matrassen. Verder beschikt u op de kamer over een flatscreen met digitale tv, Wifi, Nespresso koffieapparaat, waterkoker, zitje, kledingkast en föhn

Wilt u direct boeken, klik dan hier

 • Comfort kamer drie persoons

De luxe Comfort kamer met bad

De Luxe Comfort kamer met bad

Onze De Luxe Comfort met bad is gehuisvest op de beganegrond van de “Oale Schöppe” een eeuwen oude schuur die in 2006 geheel is verbouwd tot een sfeervol hotel. Door behoud van het oude sfeervolle karakter van de schuur, maar vooral door de smaakvolle inrichting en het gebruik van authentieke materialen als eikenhout uit Twente voor de vloeren, hardsteen uit België voor de wasbekkens en de wandafwerking met leem en tadelakt uit Marokko is een unieke sfeer ontstaan waarin het prima overnachten is.

Korte samenvatting van De Luxe Comfort kamer met bad

U ruime luxe kamer beschikt over een luxe badkamer met The Spa Collection pakket, inloop regendouche, groot vrijstaand Villeroy en Boch bad en een toilet. Extra grote bedden van 2.10 lang met boxspring matrassen. Verder beschikt u op de kamer over een flatscreen met digitale tv, Wifi, Nespresso koffieapparaat, waterkoker, zitje, kledingkast en föhn.

Wilt u direct boeken, klik dan hier

 • De Luxe Comfort kamer
  De Luxe Comfort kamer met bad

De Luxe Comfort kamer met stoomcabine

De Luxe Comfort kamer met stoomcabine

Onze De Luxe Comfort kamers is gehuisvest in de “Oale Schöppe” een eeuwen oude schuur die in 2006 geheel is verbouwd tot een sfeervol hotel. Door behoud van het oude sfeervolle karakter van de schuur, maar vooral door de smaakvolle inrichting en het gebruik van authentieke materialen als eikenhout uit Twente voor de vloeren, hardsteen uit België voor de wasbekkens en de wandafwerking met leem en tadelakt uit Marokko is een unieke sfeer ontstaan waarin het prima overnachten is.

Korte samenvatting van De Luxe Comfort kamer met stoomcabine

U ruime luxe kamer beschikt over een luxe badkamer met The Spa Collection pakket, massage douche, regendouche, stoomcabine en een toilet. Extra grote bedden van 2.10 lang met boxspring matrassen. Verder beschikt u op de kamer over een flatscreen met digitale tv, Wifi, airconditioning, bureau, Nespresso koffieapparaat, waterkoker, zitje, kledingkast en föhn.

 • De Luxe Comfort kamer met stoomcabine

Nog intenser genieten?

Wilt u zalig overnachten combineren met een leuke activiteit in de buurt of een leuke fietstocht met onze eigen hotelfietsen en daarna genieten van de kookkunsten van onze chef?

Kijk dan naar onze arrangementen

Huisregels:

 • Inchecken op onze kamers kunt u vanaf 15.00 uur
 • Wij serveren het ontbijt van 9.00 uur tot 9.45 uur (voor zakelijke overnachtingen is een vroeger ontbijt mogelijk u krijgt dan een gekoelde ontbijtbox voor op de hotelkamer)
 • De volgende dag na het ontbijt kunt u uitchecken tot 11.00 uur
 • Huisdieren zijn op onze hotel kamers helaas niet toegestaan
 • Roken is op alle kamers eveneens niet toegestaan
 • Comfort kamer