Een Gastvrij Welkom Bij Herberg De Kemper

Restaurant

Ambachtelijk én modern

Bij Herberg De Kemper worden gerechten op ambachtelijke manier voor u bereid met een hele moderne twist. Met kruiden uit de eigen kruidentuin, en zelf bereide worsten, hammen en patés. Houdt u van een goed stuk vlees, dan moet u de smakelijke lamsfilet echt eens proberen. De keukenbrigade wil graag laten weten dat zij ook een goede slagersachtergrond heeft! Visliefhebbers zitten ook goed: er is een zeer gevarieerd en wisselend aanbod van verse vis, schaal- en schelpdieren.

Vers van onze jagers

Wildgerechten zijn een beproefde specialiteit. In het wildseizoen bieden jagers het geschoten wild dagelijks aan. Het wild word in huis vakkundig geslacht en geportioneerd; verser kan het niet. Wat mag het voor u zijn? Ree, hert, wildzwijn, haas, fazant of houtduif? Een goed glas wijn erbij – da’s puur genieten.

  • Laatste nieuws

    Mountainbiken in de Sallandse en Twentse heuvels

    Ambachtelijk én modern Bij Herberg De Kemper worden…

  • Openingstijden

    • Openingstijden:
    • VR, ZA, ZO VANAF 11.00 UUR
      juli en augustus ook op WO, DO
      VR, ZA, ZO LUNCH 12.00 UUR
      juli en augustus ook op WO, DO
      WO, DO, VR, ZA, ZO DINER 17.30 UUR
      ONS HOTEL IS VAN MA, DI, WO, DO, VR, ZA, ZO GEOPEND VOOR OVERNACHTINGEN EN HET ONTBIJT
      IN ONS HOTEL KUNT U INCHECKEN VANAF 15.00 UUR EN UITCHECKEN TOT 11.00 UUR, INCHECKEN VANAF 15.00 UUR