GEOPEND DINSDAG T/M ZONDAG VANAF 11.00 UUR
LUNCH VANAF 12.00 UUR
RESTAURANT EN BISTRO MAANDAG GESLOTEN
ONS HOTEL IS DE GEHELE WEEK GEOPEND

Voorgerechten restaurant

Wat eraan vooraf gaat…

  • 12,50
    Carpaccio van ossenhaas

    met schaafsel van oude Rotterdamse kaas en een truffel mayonaise.

  • 12,50
    Salade van snijbiet

    gevuld met heerlijke huis gemaakte paté en gerookte wildzwijnham.

  • 12,50
    Heerlijke salade

    en flinterdun gesneden huisgerookte wilde ganzenborst, op smaak gebracht met een truffel dressing.

  • 12,50
    Zomerse salade

    gevuld met gebakken geitenkaas omwikkeld met huis gerookt spek op smaak gebracht met honing.

  • Bouillabaisse
    10,50
    Bouillabaisse

    vis soep uit Marseille rijk gevuld met vis.