WIJ ZIJN DE GEHELE LOCKDOWN PERIODE GEOPEND, ZIJ HET DAN WEL ALLEEN VOOR ONZE HOTELGASTEN
Hiervoor serveren wij een heerlijk diner en de volgende morgen een lekker ontbijt. Alles natuurlijk geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.
U BENT VAN HARTE WELKOM VAN MAANDAG TOT EN MET ZONDAG

Voorgerechten restaurant

Wat eraan vooraf gaat…

  • 12,50
    Carpaccio van ossenhaas

    met schaafsel van oude Rotterdamse kaas en een truffel mayonaise.

  • 12,50
    Salade met gebakken duivenborst

    gegratineerd met geitenkaas en honing.

  • 13,50
    Salade van snijbiet

    met heerlijke in sojasaus gebakken wilde fazantenborst.

  • 12,50
    Terinne van wild

    huisgemaakte terrine van gans met een vijgenchutney.

  • 8,50
    Wildbouillon

    gevuld met bospaddestoelen.

  • 8,50
    Spinaziesoep

    met een fil├ęt van huisgerookte forel.

  • Laatste nieuws

    Let's Go And Eat Asparagus

    Wat eraan vooraf gaat…

  • Contact

    • Openingstijden:
    • Geopend dinsdag t/m zondag vanaf 11.00 uur.

      Lunch van 12.00 uur tot 16.00 uur.

      Diner en in ons restaurant en bistro vanaf 17.30 uur

      Ons restaurant en bistro zijn maandag gesloten voor de lunch en het diner. Tweede paasdag en tweede pinksterdag zijn wij geopend. De dinsdag na deze twee feestdagen zijn wij gesloten.

      Het hotel is de gehele week geopend.
    • Adres:
    • Kemperweg 4, 7475 SX te Markelo
    • Telefoon:
    • 0547 36 13 27
    • Fax:
    • 0547 36 19 41
    • Email:
    • info@herbergdekemper.nl