GEOPEND DINSDAG T/M ZONDAG VANAF 11.00 UUR
LUNCH VANAF 12.00 UUR
RESTAURANT EN BISTRO MAANDAG GESLOTEN
ONS HOTEL IS DE GEHELE WEEK GEOPEND

Beste gast,
Het wel zijn van ons gasten en medewerkers staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Gezien de ontwikkelingen omtrent het Corona virus en de beslissingen van de regering zijn wij helaas genoodzaakt ons restaurant, bistro en hotel tot 28 april a.s. te sluiten

Voorgerechten restaurant

Wat eraan vooraf gaat…

  • Terrine van Wildzwijn
    12,50
    Terrine van wildzwijn, eendenborst en olijven

    geserveerd met in bockbier gekonfijte rode ui.

  • 12,50
    Carpaccio van ossenhaas

    met schaafsel van oude Rotterdamse kaas en een truffel mayonaise.

  • 12,50
    Een krokant bakje van ‘Grana Padano’

    gevuld met een frisse salade van rucola, en in sojasaus en sesamzaad gebakken eendenborst.

  • 12,50
    Salade van snijbiet

    en flinterdun gesneden huisgerookte wilde ganzenborst, op smaak gebracht met een truffel dressing.

  • 12,50
    Procureur van wild zwijn

    heerlijke luchtgedroogde procureur, vergezeld van een truffel mayonaise.

  • 8,50
    Wildbouillon

    gevuld met bospaddestoelen.

  • Bouillabaisse
    8,50
    Pompoensoep

    met blokjes gerookte fazantenborst. .