GEOPEND DINSDAG T/M ZONDAG VANAF 11.00 UUR
LUNCH VANAF 12.00 UUR
RESTAURANT EN BISTRO MAANDAG GESLOTEN
ONS HOTEL IS DE GEHELE WEEK GEOPEND
TELEFOON: (0547) 36 13 27.

Tweede paasdag en tweede pinksterdag zijn wij op maandag wel geopend. De dinsdag na deze twee feestdagen zijn wij gesloten.

Voorgerechten restaurant

Wat eraan vooraf gaat…

  • Terrine van Wildzwijn
    12,50
    Terrine van wildzwijn, eendenborst en olijven

    geserveerd met in bockbier gekonfijte rode ui.

  • 12,50
    Carpaccio van ossenhaas

    met schaafsel van oude Rotterdamse kaas en een truffel mayonaise.

  • 12,50
    Een krokant bakje van ‘Grana Padano’

    gevuld met een frisse salade van rucola, en in sojasaus en sesamzaad gebakken eendenborst.

  • 12,50
    Salade van snijbiet

    en flinterdun gesneden huisgerookte wilde ganzenborst, op smaak gebracht met een truffel dressing.

  • 12,50
    Procureur van wild zwijn

    heerlijke luchtgedroogde procureur, vergezeld van een truffel mayonaise.

  • 8,50
    Wildbouillon

    gevuld met bospaddestoelen.

  • Bouillabaisse
    8,50
    Pompoensoep

    met blokjes gerookte fazantenborst. .