GEOPEND DINSDAG T/M ZONDAG VANAF 11.00 UUR
LUNCH VANAF 12.00 UUR
RESTAURANT EN BISTRO MAANDAG GESLOTEN
ONS HOTEL IS DE GEHELE WEEK GEOPEND

Beste gast,
Het wel zijn van ons gasten en medewerkers staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Gezien de ontwikkelingen omtrent het Corona virus en de beslissingen van de regering zijn wij helaas genoodzaakt ons restaurant, bistro en hotel tot 28 april a.s. te sluiten

Hoofdgerechten Restaurant

De hoofdzaak…

  • €23,50
    Zalm filet

    gegratineerd met honing en mosterd en als garnituur broccoliroosjes.

  • 24,50
    Vers van onze jagers:

    een proeverij van reebiefstuk en sukade met een saus van eigen jus en een puree van peterseliewortel.

  • 24,50
    Gebakken herten biefstuk

    omwikkeld met wildzwijn spek, geserveerd met pastinaken crème en een saus van vlierbessen.

  • 24,50
    Beenhammetje van wild zwijn

    gemarineerd met verse kruiden en honing en als garnituur gebakken zuurkool.

  • 34,50
    Heerlijke T-bone steak van 500 gram

    voor de liefhebbers van een heerlijk stuk vlees, geserveerd kruidenboter, en een gepofte aardappel met spekjes en een knoflooksaus.

  • Tournedos
    €25,50
    Gebakken tournedos van 210 gram

    geserveerd met gebakken champignons, gestoofde prei met spek en cantharellensaus.

Al onze bovenstaande hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappeltjes en salade.