EEN GASTVRIJ WELKOM BIJ HERBERG DE KEMPER

De hoofdzaak…

  • 28,50
    Everzwijn beenhammetje

    Gemarineerd met kruiden en honing

  • 29,50
    Gebakken ree biefstukjes

    geserveerd met een saus van eigen jus.

  • 28,50
    Parelhoenborst

    heerlijke sappige parelhoen gevuld met mozzarella en basilicum geserveerd met quadrupel saus.

  • 29,50
    Dry aged entrecote van weide rund

    met een rode wijn tijm saus.

  • 30,50
    Ribeye van de Kamado grill

    heerlijke 250 gram ribeye van Hereford rund geserveerd met pepersaus.

  • 33,00
    Gebakken tournedos van 200 gram

    geserveerd met beurre de paris.

  • 19,95
    Hamburger

    Huisgemaakte hamburger op een vers afgebakken broodje.

  • 27,50
    Op de huid gebakken

    dorade filet met een heerlijke saus van verse tuinkruiden.

Alle boven staande gerechten worden geserveerd met huis gesneden frieten of in reuzel gestoofde aardappeltjes en salade. Op het bord worden bijpassende groenten van het jaargetijde geserveerd.