Een Gastvrij Welkom Bij Herberg De Kemper

Hotel

Sfeervol overnachten in een romantisch hotel

Overnachten in een authentieke boerenhoeve in het buitengebied van Markelo (Hof van Twente), middenin de prachtige natuur van de Hof van Twente. Een prachtige uitvalsbasis voor een bezoek aan de Hanzesteden Deventer, Zutphen en Zwolle en de Twentse textielsteden Almelo, Hengelo en Enschede. Uw hotelkamer is gevestigd in de eeuwenoude schuur de ‘Oale Schöppe’, tegenover de Herberg. De ‘Oale Schöppe’ is een uniek historisch monument, dat met ondersteuning van de provincie Overijssel, de gemeente Hof van Twente en de Europese Commissie een bijzondere metamorfose heeft ondergaan tot hotel. Door het gebruik van materialen als eikenhout, Belgisch hardsteen en lemen wanden is het authentieke karakter gehandhaafd. Comfort staat bovendien hoog in het vaandel van ons hotel: de stortdouches, stoomcabines en doordachte kleurstellingen maken van uw verblijf in ons hotel een bijzondere belevenis.

’s Avonds weet u zich in ons hotel verzekerd van pure ontspanning en allesomvattende rust, terwijl de ochtenden worden gekenmerkt door een orkest van vogels. Een prettiger manier om wakker te worden in de Hof van Twente is er eigenlijk niet!

  • Standaard Comfort kamer
    Standaard Comfort kamer
  • Comfort kamer
    Comfort kamers
  • De Luxe Comfort kamer
    De Luxe Comfort kamer met bad

Reserveer direct via deze site om teleurstelling te voorkomen!

Luxe, comfortabele hotelkamers

De ‘Oale Schöppe’ biedt zes unieke hotelkamers. Vier ervan vindt u op de begane grond, twee op de eerste verdieping. Direct bij binnenkomst valt op hoeveel zorg er is besteed aan het instandhouden van de authentieke sfeer en uitstraling van de hoeve. Veel natuurlijke materialen zijn gebruikt, van eikenhout uit Twente voor de vloeren tot hardsteen uit België voor de wasbekkens. Voor de afwerking van de wanden is natuurlijk leem gebruikt, dat een prachtig rustiek effect geeft. Een uitstraling die zich mooi laat combineren met stijlvolle, antieke meubels. Ook aan moderne luxe ontbreekt het niet: elke hotelkamer heeft een luxe TV, waarop u een scala aan Nederlandse en buitenlandse TV-zenders kunt ontvangen en natuurlijk is er wifi (draadloodsinternet) op al onze kamers in de bistro, restaurant en op het terras. Slaap gekregen? De bedden zijn groot, breed en comfortabel, met heerlijke boxspringmatrassen. Alvast een goede nachtrust gewenst!

Baden zoals ‘t hoort

Zalig ontspannen in een badkamer die alle luxe en comfort biedt? Ook dat biedt Herberg De Kemper. Aan de badkamers is veel zorg besteed, tot in alle details. Elke badkamer is anders, alle hebben ze hun eigen kleurstelling en bijzondere sfeer. Wilt u een stoomcabine met eucalyptus-olie? Of die heerlijke stortdouche? Aan alle gemakken is gedacht. Er is zelfs een kamer in ons hotel met een heerlijk groot vrijstaand ligbad en een schitterende doucheruimte, die helemaal in authentieke stijl is opgetrokken. Het is maar net wat u wilt. De rulle badhanddoeken hangen al voor u klaar.

Smakelijk ontbijten

Gezonde buitenlucht en goede nachtrust maken hongerig. En zeg nu zelf: wat is er fijner dan langzaam wakker worden? En daarna genieten van een goed ontbijt? Ook daarvoor bent u bij De Kemper aan het juiste adres. Een knus en overdadig ontbijt in de oude herberg, met verse broodjes, fruit en bijzondere huisgemaakte vleeswaren? U mag het zeggen. Kopje koffie of thee en Jus d’orange erbij: da’s het goede leven!

Arrangementen

Voor een optimale beleving van ons hotel, de omgeving en onze kookkunsten hebben wij ook een leuke arrangementen samengesteld, waarin ontspanning en verwennerij optimaal samenkomen.

 

3-daags halfpension arrangement

Heerlijk dineren en logeren in Sfeer en Ambiance, precies dat is de belofte van het 3-daags halfpension arrangement.
vanaf € 119,00 p.p. excl. toeristenbelasting
 

4-daags halfpension arrangement

Heerlijk dineren en logeren in Sfeer en Ambiance, precies dat is de belofte van het 3-daags halfpension arrangement.
vanaf € 169,00 p.p. excl. toeristenbelasting
 

2-daags halfpension arrangement

Heerlijk dineren en logeren in Sfeer en Ambiance, Precies dat is de belofte van het 2-daags halfpension arrangement.
vanaf € 80,00 p.p. excl. toeristenbelasting
 

5 Daagse midweek arrangement

Heerlijk logeren in sfeer en ambiance 4 overnachtingen met ontbijt voor de prijs van 3 overnachting
vanaf € 172,50 p.p. excl. toeristenbelasting