GEOPEND DINSDAG T/M ZONDAG VANAF 11.00 UUR
LUNCH VANAF 12.00 UUR
RESTAURANT EN BISTRO MAANDAG GESLOTEN
ONS HOTEL IS DE GEHELE WEEK GEOPEND

Beste gast,
Het wel zijn van ons gasten en medewerkers staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Gezien de ontwikkelingen omtrent het Corona virus en de beslissingen van de regering zijn wij helaas genoodzaakt ons restaurant, bistro en hotel tot 28 april a.s. te sluiten

Hoofdgerechten Bistro

De Hoofdzaak…

  • 17,00
    Een combinatie van runder shortrib en buikspek

    12 uur gegaard op onze kamado met gebakken zuurkool, en een heerlijke runderjus.

  • sate
    16,50
    Saté

    grote spies saté (200 gram) van de varkenshaas geserveerd met dikke frieten, mayonaise, satésaus en kroepoek.

  • Herberg_de_Kemper_menu-21
    15,50
    Hamburger

    op een ambachtelijke 100% speltbol met gebakken spek, uien, dikke frieten en smokey BBQ saus,

  • 17,50
    Gepaneerde schnitzel

    met gebakken spek, uien en champignons geserveerd met dikke frieten.

  • 17,50
    Kogelbiefstuk met peper saus

    geserveerd met groenten en gebakken aardappelen.

  • heekfilet
    17,00
    Heek filet op de huid gebakken

    met een kruidensaus geserveerd met groenten en dikke frieten.

  • Herberg-de-Kemper-Zoover-award-winnaar-2014-stempel
    17,00
    Spareribs (700 gram)

    geserveerd met frieten, BBQ saus en salade.