met garnalen en huis gerookte zalm.
met huis gerookte zalm op smaak gebracht met een dille dressing.
van kalfsvlees geserveerd met een pepersaus.
van onze kaaswagen.
ambachtelijk gemaakt ijs met slagroom.
een in panko gepaneerde kalfsschnitzel in combinatie met heerlijke tot draadjesvlees gegaarde kalfswang geserveerd met kalfsjus.
Huisgemaakte hamburger op een vers afgebakken broodje.
met magere gehaktballetjes.
heerlijke rijk gevuld met vis en zeevruchten.
van Zwolse mosterd gevuld met uitgebakken spekjes en croutons.
een heerlijke tartaar van de runder lende.
heerlijke salade met gebakken geitenkaas en honing omwikkeld met spek.
met huis garnalen, gerookte zalm en avocado opsmaak gebracht met een dille dressing.
vraag onze gastvrouw naar de vangst van de dag.
zeebaars filet met een kruidensaus.
met heerlijke pulled pork 20 uur gegaard op onze kamado BBQ.
geserveerd met een bolletje huisgemaakte citroen sorbetijs.
heerlijke huisgemaakte chocolade mousse.
gevuld met blauwschimmelkaas en kweepeer gelei.
geserveerd met truffelmayonaise in een heerlijke zomerse salade.
geserveerd met schaafsel Grana Padano en een truffel mayonaise.
salade gevuld met gekonfijte reebiefstukjes geserveerd met brood en boter.
heerlijke 250 gram ribeye van Hereford rund geserveerd met pepersaus.
geserveerd met een champignonsaus.
geserveerd met eigen jus.
salade gevuld met 15 uur op onze kamado langzaam gegaarde varkensschouder.
met een tonijn salade.
belegd met heerlijk huisgemaakte paté
op bruinbrood met ham en kaas en drie spiegeleieren.