Wij zijn geopend op;
VR, ZA, ZO VANAF 11.00 UUR
VR, ZA, ZO LUNCH 12.00 UUR
WO, DO, VR, ZA, ZO DINER 17.30 UUR
WO, DO IN DE WINTERMAANDEN UITSLUITEN OP RESERVERING
ONS HOTEL IS VAN MA, DI, WO, DO, VR, ZA, ZO GEOPEND VOOR OVERNACHTINGEN EN HET ONTBIJT
IN ONS HOTEL KUNT U
INCHECKEN VANAF 15.00 UUR EN UITCHECKEN TOT 11.00 UUR
geserveerd met rodekool.
in eigen jus rode wijn en port langzaam gegaarde sukade.
ambachtelijk gemaakt ijs met slagroom.
geserveerd met een frambozensaus.
Huisgemaakte hamburger op een vers afgebakken broodje.
vers getrokken wild bouillon gevuld met bospaddestoelen.
met magere gehaktballetjes.
heerlijke rijk gevuld met vis en zeevruchten.
gevuld met uitgebakken spekjes en croutons.
huisgemaakte terrine van wild.
heerlijke salade gebakken geitenkaas met honing omwikkeld met wildzwijn spek.
met in soja saus gebakken wilde fazantenborst.
dorade filet met een kruidensaus.
met heerlijke pulled pork 20 uur gegaard op onze kamado BBQ.
geserveerd met een bolletje huisgemaakte citroen sorbetijs.
heerlijke huisgemaakte chocolade mousse.
duivenborst geserveerd met een frambozensaus.
geserveerd met grana padano en een truffel mayonaise.
salade gevuld met gekonfijte reebiefstukjes geserveerd met brood en boter.
heerlijke 250 gram ribeye van Hereford rund geserveerd met pepersaus.
een wildzwijn medaillon, tartaar van ree en een chipolata worstje van hert.
geserveerd met een champignonsaus.
geserveerd met eigen jus.
salade gevuld met 15 uur op onze kamado langzaam gegaarde varkensschouder.
met een tonijn salade.
belegd met heerlijk huisgemaakte paté
op bruinbrood met ham en kaas en drie spiegeleieren.
geserveerd met een cranberrysaus.