Wij zijn geopend op;
VR, ZA, ZO VANAF 11.00 UUR
VR, ZA, ZO LUNCH 12.00 UUR
WO, DO, VR, ZA, ZO DINER 17.30 UUR
WO, DO IN DE WINTERMAANDEN UITSLUITEN OP RESERVERING
ONS HOTEL IS VAN MA, DI, WO, DO, VR, ZA, ZO GEOPEND VOOR OVERNACHTINGEN EN HET ONTBIJT
IN ONS HOTEL KUNT U
INCHECKEN VANAF 15.00 UUR EN UITCHECKEN TOT 11.00 UUR

Hoofdgerechten Bistro

De Hoofdzaak…

  • 25,50
    stoofpot van ree

    geserveerd met rodekool.

  • 25,50
    Sukade van hert

    in eigen jus rode wijn en port langzaam gegaarde sukade.

  • 7,50
    Drie bolletjes...

    ambachtelijk gemaakt ijs met slagroom.

  • 26,50
    Wilde eendenborst

    geserveerd met een frambozensaus.

  • 19,00
    Hamburger

    Huisgemaakte hamburger op een vers afgebakken broodje.

  • 9,00
    Wildbouillon

    vers getrokken wild bouillon gevuld met bospaddestoelen.

  • 7,00
    Tomatensoep

    met magere gehaktballetjes.

  • 9,50
    Vissoep

    heerlijke rijk gevuld met vis en zeevruchten.

  • 7,00
    Mosterdsoep

    gevuld met uitgebakken spekjes en croutons.

  • 13,00
    Terrine van wild

    huisgemaakte terrine van wild. 

  • 13,50
    Salade gebakken geitenkaas

    heerlijke salade gebakken geitenkaas met honing omwikkeld met wildzwijn spek. 

  • 13,50
    Salade van rucola

    met in soja saus gebakken wilde fazantenborst.

  • 26,50
    Op de huid gebakken

    dorade filet met een kruidensaus.

  • 8,50
    Italiaansebol

    met heerlijke pulled pork 20 uur gegaard op onze kamado BBQ.

  • 9,00
    Lemon cheesecake

    geserveerd met een bolletje huisgemaakte citroen sorbetijs.

  • 9,00
    Hemelse modder

    heerlijke huisgemaakte chocolade mousse.

  • 13,50
    Salade gevuld met gebakken

    duivenborst geserveerd met een frambozensaus.

  • 13,50
    Carpaccio

    geserveerd met grana padano en een truffel mayonaise.

  • 17,50
    Maaltijd salade met ree

    salade gevuld met gekonfijte reebiefstukjes geserveerd met brood en boter.

  • 28,50
    Ribeye van de Kamado grill

    heerlijke 250 gram ribeye van Hereford rund geserveerd met pepersaus.

  • 26,50
    Combinatie van wild

    een wildzwijn medaillon, tartaar van ree en een chipolata worstje van hert.

  • 29,50
    Gebakken tournedos van 200 gram

    geserveerd met een champignonsaus.

  • 28,50
    Heerlijke hertenbiefstukjes

    geserveerd met eigen jus.

  • 17,50
    Maaltijdsalade Pulled Pork

    salade gevuld met 15 uur op onze kamado langzaam gegaarde varkensschouder.

  • 8,50
    Waldkornbroodje

    met een tonijn salade.

  • 7,00
    Stokbroodje met Paté

    belegd met heerlijk huisgemaakte paté

  • uitsmijter
    9,50
    Uitsmijter

    op bruinbrood met ham en kaas en drie spiegeleieren.

  • 27,50
    Hazen filet

    geserveerd met een cranberrysaus.