Gemarineerd met kruiden en honing
warme vijgen in combinatie met roquefort, honing & kweepeer
geserveerd op een brioche broodje met mosterd mayonaise.
met brie.
met gebakken geitenkaas omwikkeld met spek.
met huis gerookte zalm op smaak gebracht met een dille dressing.
ambachtelijk gemaakt ijs met slagroom.
geserveerd met een saus van eigen jus.
heerlijke rijk gevuld met vis en zeevruchten.
gevuld met cottage cheese en gerookte ganzenborst (deze soep is ook vegetarische te bestellen).
een heerlijke tartaar van de runder lende.
geserveerd met zout/zure radijs en kewpie mayonaise (Japanse mayonaise).
heerlijke sappige parelhoen gevuld met mozzarella en basilicum geserveerd met quadrupel saus.
met huisgerookte wildzwijnham.
gevuld met een mousse van witte pezik.
gevuld met knolselderij, avocado en gamba.
op een salade van ijsbergsla, opsmaak gebracht met een schaaldier mayonaise.
van rode bietjes burrata en rucola.
salade gevuld met gekonfijte reebiefstukjes geserveerd met brood en boter.
met een rode wijn tijm saus.
heerlijke 250 gram ribeye van Hereford rund geserveerd met pepersaus.
geserveerd met beurre de paris.
Huisgemaakte hamburger op een vers afgebakken broodje.
dorade filet met een heerlijke saus van verse tuinkruiden.
met een tonijn salade.
belegd met heerlijk huisgemaakte paté
op bruinbrood met ham en kaas en drie spiegeleieren.