EEN GASTVRIJ WELKOM BIJ HERBERG DE KEMPER

Voorgerechten Bistro

Wat er aan voor afgaat…

  • 28,50
    Everzwijn beenhammetje

    Gemarineerd met kruiden en honing

  • 14,50
    Salade

    warme vijgen in combinatie met roquefort, honing & kweepeer

  • 12,50
    Huisgemaakte wild kroketjes

    geserveerd op een brioche broodje met mosterd mayonaise.

  • 10,50
    Waldkorn broodje

    met brie.

  • 17,50
    Maaltijd salade

    met gebakken geitenkaas omwikkeld met spek.

  • 12,50
    Baquette

    met huis gerookte zalm op smaak gebracht met een dille dressing.

  • 9,00
    Witte chocolade mousse

  • 7,50
    Drie bolletjes...

    ambachtelijk gemaakt ijs met slagroom.

  • 29,50
    Gebakken ree biefstukjes

    geserveerd met een saus van eigen jus.

  • 9,50
    Vissoep

    heerlijke rijk gevuld met vis en zeevruchten.

  • 9,50
    Paprikasoepje

    gevuld met cottage cheese en  gerookte ganzenborst (deze soep is ook vegetarische te bestellen).

  • 13,50
    Steak tartaar

    een heerlijke tartaar van de runder lende. 

  • 15,50
    Tartaar van verse zalm

    geserveerd met zout/zure radijs en kewpie mayonaise (Japanse mayonaise).

  • 28,50
    Parelhoenborst

    heerlijke sappige parelhoen gevuld met mozzarella en basilicum geserveerd met quadrupel saus.

  • 10,50
    Italiaansebol

    met huisgerookte wildzwijnham.

  • 9,00
    Eclair

    gevuld met een mousse van witte pezik.

  • 9,00
    Aardbeien Romanoff

  • 13,50
    Bonbon van rosbief

    gevuld met knolselderij, avocado en gamba.

  • 14,50
    Garnalen kroketjes (huisgemaakt)

    op een salade van ijsbergsla, opsmaak gebracht met een schaaldier mayonaise.

  • 13,50
    Carpaccio

    van rode bietjes burrata en rucola.

  • 17,50
    Maaltijd salade met ree

    salade gevuld met gekonfijte reebiefstukjes geserveerd met brood en boter.

  • 29,50
    Dry aged entrecote van weide rund

    met een rode wijn tijm saus.

  • 30,50
    Ribeye van de Kamado grill

    heerlijke 250 gram ribeye van Hereford rund geserveerd met pepersaus.

  • 33,00
    Gebakken tournedos van 200 gram

    geserveerd met beurre de paris.

  • 19,95
    Hamburger

    Huisgemaakte hamburger op een vers afgebakken broodje.

  • 27,50
    Op de huid gebakken

    dorade filet met een heerlijke saus van verse tuinkruiden.

  • 11,50
    Waldkornbroodje

    met een tonijn salade.

  • 10,50
    Stokbroodje met Paté

    belegd met heerlijk huisgemaakte paté

  • uitsmijter
    9,50
    Uitsmijter

    op bruinbrood met ham en kaas en drie spiegeleieren.