Een Gastvrij Welkom Bij Herberg De Kemper

Kösterskoele Markelo “Koelefair”

11:00

15 september 2019

Kösterskoele Markelo “Koelefair”

Op zondag 15 september aanstaande organiseert het bestuur van het openluchttheater “de Kösterskoele” in Markelo voor de 9e  keer een streek- en brocantemarkt, de “Koelefair”.
Deze markt vindt plaats in ons openluchttheater van 11.00 tot 17.00 uur. De entree en parkeren zijn gratis.

Net als voorgaande jaren, hebben wij dit jaar meer dan 60 kramen, in de prachtige sfeervolle ambiance van openluchttheater de Kösterskoele.Koelefair KösterskoeleTijdens de markt worden verschillende eigentijdse streekproducten uit Markelo en omgeving gepresenteerd. Hierbij kan gedacht worden aan de meelprodukten van de Molen van Buursink, of de kaas van de kaasmolen. Maar wat dacht u van jam gemaakt van vruchten of pompoenen, boerderij-ijs of de eigengemaakte wijn of een kraam waar  ambachtelijk spek wordt bereid of wafels hartig of zoet die ter plekke worden gemaakt.

Koelefaire KösterskoeleNaast vele streekprodukten is er ook een mooie brocante markt, van hele ouwerwetse spullen tot klassiek en modern. Vele hobbyisten zullen hun hobby presenteren. Hierbij kan gedacht worden aan kaarten maken, sierraden maken maar ook tassen maken van fietsbanden, creaties met vilt, kleding voor kinderen, sierkussen of theedoeken met geborduurde Twentse teksten, houtsnijden enz. enz. En natuurlijk wordt de inwendige mens niet vergeten.

Kortom genoeg vertier voor iedereen in ons openluchttheater de Kösterskoele en voor de allerkleinsten is er een springkussen.