WIJ ZIJN DE GEHELE LOCKDOWN PERIODE GEOPEND, ZIJ HET DAN WEL ALLEEN VOOR ONZE HOTELGASTEN
Hiervoor serveren wij een heerlijk diner en de volgende morgen een lekker ontbijt. Alles natuurlijk geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.
U BENT VAN HARTE WELKOM VAN MAANDAG TOT EN MET ZONDAG

Ons Team

Ons team maakt het u graag naar de zin, zodat u kunt eten en slapen in sfeer en ambiance. Het gaat er ons om dat u kunt genieten van rust en een goede keuken. Of ontspan gewoon even onder het genot van een heerlijke koffie, verse thee of lekker drankje in onze Herberg.

  • Herberg_de_Kemper_personeel-Bjorn
    Rosanne de Jong

    Rosanne is uw gastvrouw en rots in de branding gedurende uw verblijf bij Herberg De Kemper.

  • Herberg_de_Kemper_personeel-Bjorn
    Bjorn de Jong

    Als eigenaar en chefkok van Herberg de Kemper is Bjorn de Jong er altijd op uit om gasten heerlijke en originele gerechten voor te schotelen. Hij heeft een passie voor pure en eerlijke smaken.

  • Herberg_de_Kemper_personeel-Cees
    Kees de Jong

    Kees de Jong is de man die 30 jaar geleden Herberg de Kemper na twee jaar leegstand weer een nieuw leven in blies.

  • Mark van de Maat

    Mark van de Maat, de souschef van Herberg de Kemper