Wij zijn van woensdag t/m zondag geopend, woensdag en donderdag niet voor de lunch.
VANAF 11.00 UUR
LUNCH VANAF 12.00 UUR
DINER VANAF 17.30 UUR
IN ONS HOTEL KUNT U INCHECKEN VANAF 15.00 UUR
ONS HOTEL EN RESTAURANT IS VAN 19 DECEMBER 2022 t/m 10 JANUARI 2023 GESLOTEN

Let’s Go Wild

18:30

8 februari 2020

Bier en Wild proefavond

Dat een biertje alleen in het café of op een terras kan als dorstlesser, is verleden tijd. Bier is anno 2020 hot en mag zich best vergelijken met een goed glas wijn bij een heerlijk diner. Omdat wij deze trend van speciaalbieren bij een maaltijd niet zomaar aan u voorbij willen laten gaan? Organiseren wij 8 februari 2020 onze derde editie van Lets’s Go Wild een unieke bier en wild proefavond in samenwerking met onze Elsener bierbrouwerij PochPoater. Deze avond zal geheel in het teken staan van bier en spijs. Door een unieke samenwerking van Herberg De Kemper en de Elsener Bierbrouwerij, kunt u deze avond genieten van ambachtelijke speciaalbieren van PochPoater.          In combinatie met verrassende wild gerechten om je vingers bij af te likken.

Let’s Go Wild

Wild is het ultieme stukje scharrelvlees, dat wildgerechten en wijn samen een unieke combinatie opleveren, dat is reeds bekend! In de keuken en tijdens het diner zien we steeds vaker dat bier spijs combinaties een trend worden. Uiteraard is niet ieder bier geschikt om te combineren met wild. Onze keukenbrigade heeft samen met de bierbrouwers van Elsener bierbrouwerij PochPoater een zorgvuldige selectie voor u gemaakt. Om te combineren met de wild gerechten van ons heerlijk viergangen diner.

Proefavond

Bier proeven

Onze Let’s Go Wild bier en wild proefavond staat geheel in het proeven van bier in combinatie met heerlijke wildgerechten. De bierbrouwers van PochPoater zullen u iedere gang begeleiden met uitleg over de diverse speciaalbieren gebrouwen zijn voor deze proeverij.

Avond vullend programma

Deze gezellige proefavond zullen wij van start gaan met een verrassend aperitief speciaal gebrouwen door de PochPoater. Hierna volgt een viergangen wild menu met daarbij geserveerd drie speciaalbieren. U bent van harte welkom om aan te schuiven bij één van onze proeftafels om 18.30 uur.

Reserveren kan via onze website door te klikken op tafel reserveren.

De prijs voor dit avond vullend programma bedraagt slechts €50,- p.p.