Wij zijn geopend op;
VR, ZA, ZO VANAF 11.00 UUR
VR, ZA, ZO LUNCH 12.00 UUR
WO, DO, VR, ZA, ZO DINER 17.30 UUR
ONS HOTEL IS VAN MA, DI, WO, DO, VR, ZA, ZO GEOPEND VOOR OVERNACHTINGEN EN HET ONTBIJT
IN ONS HOTEL KUNT U
INCHECKEN VANAF 15.00 UUR EN UITCHECKEN TOT 11.00 UUR

Let’s Go Wild

18:30

25 februari 2022

Bier en Wild proefavond

Dat een biertje alleen in het café of op een terras kan als dorstlesser, is verleden tijd. Bier is anno 2023 hot en mag zich best vergelijken met een goed glas wijn bij een heerlijk diner. Omdat wij deze trend van speciaalbieren bij een maaltijd niet zomaar aan u voorbij willen laten gaan? Organiseren wij 25 februari 2023 na twee jaar corona pandemie onze vierde editie van Lets’s Go Wild een unieke bier en wild proefavond in samenwerking met brouwerij Tanklokaal Holten. Deze avond zal geheel in het teken staan van bier en spijs. Door een unieke samenwerking van Herberg De Kemper en Bierbrouwerij Tanklokaal Holten, kunt u deze avond genieten van ambachtelijke speciaalbieren van Tanklokaal. In combinatie met verrassende wild gerechten om je vingers bij af te likken.

Let’s Go Wild

Wild is het ultieme stukje scharrelvlees, dat wildgerechten en wijn samen een unieke combinatie opleveren, dat is reeds bekend! In de keuken en tijdens het diner zien we steeds vaker dat bier spijs combinaties een trend worden. Uiteraard is niet ieder bier geschikt om te combineren met wild. Onze keukenbrigade heeft samen met de bierbrouwers van bierbrouwerij Tanklokaal een zorgvuldige selectie voor u gemaakt. Om te combineren met de wild gerechten van ons heerlijk viergangen diner.

Bier proeven

Onze Let’s Go Wild, bier en wild proefavond staat geheel in het teken van bier proeven in combinatie met heerlijke wildgerechten. De bierbrouwers van Tanklokaal zullen u iedere gang begeleiden met uitleg over de diverse speciaalbieren in deze proeverij.

Avond vullend programma

Deze gezellige proefavond zullen wij van start gaan met een verrassend aperitief gebrouwen door het Tanklokaal. Hierna volgt een viergangen wild menu met daarbij geserveerd drie speciaalbieren. U bent 25 februari 2023 van harte welkom om aan te schuiven bij één van onze proeftafels om 18.30 uur. Reserveren kan via onze website door te klikken op tafel reserveren De prijs voor dit avond vullend programma bedraagt slechts €50,- p.p.